Δελτίο Τύπου 30/05/2024

Ευχαριστήρια Επιστολή του Γενικού Λυκείου Κρηνίδων στον 

Όμιλο ALPHA BANK

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Κρηνίδων εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στο Όμιλο ALPHA BANK, στην Διευθύντρια του υποκαταστήματος Καβάλας κα Μαρία Μένη για τις ενέργειες και τη συνδρομή της  καθώς και στον υπεύθυνο δωρεών Alpha Bank κ. Κωνσταντίνο Γιακουμίδη για την βοήθειά του.

Την Τετάρτη 29 Μαϊου 2024 η κα. Μαρία Μένη παρέδωσε στην Διευθύντρια του Λυκείου Κρηνίδων, κα Αρετή Κώτση έξι πλήρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η ευγενική δωρεά του Ομίλου ΑLPHA BANK περιλαμβάνει επίσης εξοπλισμό γραφείου – έπιπλα γραφείου ( γραφεία, συρταριέρες, ερμάρια, βιβλιοθήκες, καρέκλες γραφείου), τα οποία θα μεταφερθούν από την Αθήνα στις Κρηνίδες. Η μεταφορά της δωρεάς θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες με τη συνδρομή καλών  φίλων του Σχολείου, που θα αναλάβουν το κόστος  της.

Η ευγενική χορηγία συμπίπτει με την επιστροφή του Σχολείου στην έδρα του, στο ανακαινισμένο και ενεργειακά αναβαθμισμένο κτίριο, στις Κρηνίδες. Η αναβάθμιση του χώρου εργασίας και η ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου και   προάγει το εκπαιδευτικό έργο προς όφελος των μαθητών και της τοπικής κοινωνίας.