Πρωταθλητές Πετοσφαίρισης 2024

ΓΕ.Λ Κρηνίδων -  Πρωταθλητές ΠΕ Καβάλας στους Αγώνες Πετοσφαίρισης

Συγχαρητήρια στην ομάδα πετοσφαίρισης του Λυκείου μας για την επιτυχή της εμφάνιση  και τη νίκη στους αγώνες που διεξήχθησαν ανάμεσα στα ΓΕ.Λ. της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Τα παιδιά αυτά αξίζουν τα συγχαρητήρια  για τη νίκη που πέτυχαν τοσο σε  επίπεδο μεταξύ των Λυκείων της ΠΕ Καβάλας   όσο και για την αξιοπρεπέστατη εμφάνισή τους στους προκριματικούς αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω επιτεύχθηκαν χάρη στη σωστή καθοδήγηση και προετοιμασία από την πλευρά της προπονήτριάς  τους , κας Σοφίας Ξακουστού, όσο και στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές μας, τη φιλοτιμία και τον προσωπικό τους αγώνα, δεδομένου ότι προέρχονται από ένα σχολείο που στερείται υποδομών και πολλών διευκολύνσεων - καθώς τελεί υπό προσωρινή μεταστέγαση στο  Δημοτικό Σχολείο της Λυδίας - που για άλλους μαθητές θεωρούνται δεδομένες.

Είναι, λοιπόν, άξιοι πολλών συγχαρητηρίων κι ευχόμαστε η διάκριση αυτή να αποτελέσει την απαρχή πολλών  ακόμη διακρίσεων και για τη μετέπειτα ζωή τους.Η Διευθύντρια κι ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕ.Λ. Κρηνίδων